viernes, 19 de agosto de 2011

una tarda al toscar

Hola amics avui juntament amb uns bons amics ens em endinsat un poc mes als ports.
Em decidit anar a visita un dels racons mes mes agradables dels nostres ports,degut als diferents tolls d'aigua que i flueixin,i la seva particular ubicació es una vall amb un micro clima especial,ideal per fer una bona estada (els residents ens expliquen que a la nit dormen com si fos l'hivern).
Aqui us ensenyo una de les fonts que em visitat ,anomenada font del ferro, des de on brolla un aigua molt bona i fresca. Us recomano que la visiteu provis tos de algun recipient per poder emportar-vos aigua.
Em fet una agradable passejada per uns camins bastant vent indicats, també en alguns trams em seguit el G R 171 que ens porta al refugi de Caro.

Com podeu observa a les fotos que us ensenyo,l'aigua es l'estrella en aquest indret tant apreciat per la gent de aquestes contrades.
Com sempre esperant que us agraden aquesta suggerència,i que us animeu a anar i ,vos dic asta la propera amigues i amics de ELRACONETSISCO.
SALUT I NATURA

lunes, 1 de agosto de 2011

visita al mas de comu

hola amics avui us ensenyarem , la visita que e fet al mas de comu,en una Tarde de molta xafogor,em empres la pujada que des de Ulldecona ens porta al esmentat mas.

Despres de deixar el vehicle a la zona habilitada per aparcar em comenzat el ascens asta la cota 500,lloc on esta el mas i font de mas de comu.
Com podeu observa a les fotos que us ensenyo,es un lloc digne de visitar per pas-ari una bona estona gaudint de la natura i el aigua fresca que brolla de la font.
Aquestes fotos us ensenyo tot el que envolta la font i el rentador,recentment netejat.

Gracies a la iniciativa dels senderis tes i gent anònima podem gaudir de aquests espais tant bonics de les nostres terres

Aqui han posat una taula per si voleu menjar asseguts el boca ta,asperan com sempre que us animeu a fer aquesta excursió .
Asta la propera amigues i amics de ELRACONETSISCO.
SALUT I NATURA